Bedrijfskleding

Pieters Dortu bedrijfskleding is reeds velen jaren een gespecialiseerde en vakkundige partner op het gebied van bedrijfskleding in Limburg en ver daarbuiten.

Aan het succesvol introduceren van bedrijfskleding binnen uw eigen organisatie ligt het vaak aan het juiste aanbod van de kleding. Daar waar de medewerkers de voorkeur gaven aan een modieuze outfit, zal u als opdrachtgever de prioriteit leggen bij representativiteit, duurzaamheid, (na) leverbaarheid en uiteraard de prijs van de aangeboden bedrijfskleding. In een persoonlijk gesprek selecteren wij met de opdrachtgever de juiste leverancier(s) of besluiten om samen met u onder eigen label een geheel verzorgt programma op het gebied van bedrijfskleding samen te stellen.

Pieters Dortu bedrijfskleding kan bedrijfskleding leveren voor diverse branches en werkdisciplines. Vanzelfsprekend kunt u rechtstreeks contact opnemen met onze accountmanager Peter Custers op telefoonnummer 06-46593642 of met onze binnendienst op telefoonnummer 045-5742291. Maak snel kennis met onze aangename professionele benadering!

Onze klanten bevinden zich in diverse branches, o.a. schoolopleidingen, apotheken, autobedrijven, restaurants, hotels, zorginstellingen, uitvaartbranche, schoonheidsspecialisten, gemeenten, dierentuin etc. etc. Wij kunnen bedrijfskleding leveren aan een brede groep van branches.

Een klein gedeelte van onze collectie staat tevens online.

Pieters Dortu Bedrijfskleding
Geleenstraat 34-36
6411 HS  Heerlen