Bedrijfskleding

Heeft u interesse in bedrijfskleding? Graag willen wij onze partner Pieters Dortu Bedrijfskleding onder de aandacht brengen.

Pieters Dortu bedrijfskleding is reeds velen jaren een gespecialiseerde en vakkundige partner op het gebied van bedrijfskleding in Limburg en ver daarbuiten.

Aan het succesvol introduceren van bedrijfskleding binnen uw eigen organisatie ligt het vaak aan het juiste aanbod van de kleding. Daar waar de medewerkers de voorkeur gaven aan een modieuze outfit, zal u als opdrachtgever de prioriteit leggen bij representativiteit, duurzaamheid, (na) leverbaarheid en uiteraard de prijs van de aangeboden bedrijfskleding. In een persoonlijk gesprek selecteren zij met de opdrachtgever de juiste leverancier(s) of besluiten om samen met u onder eigen label een geheel verzorgd programma op het gebied van bedrijfskleding samen te stellen.

Pieters Dortu bedrijfskleding kan bedrijfskleding leveren voor diverse branches en werkdisciplines. Vanzelfsprekend kunt u rechtstreeks contact opnemen met Peter Custers op telefoonnummer 06-46593642, Jordy Limpens 06-15057914 of met de binnendienst op telefoonnummer 046-2402468

Kijk ook eens op de webshop van Pieters Dortu Bedrijfskleding. U krijgt hier een goede indruk van de mogelijkheden die zij hebben.

© 2021 - 2024 Pieters Dortu | sitemap | rss